Small Group Training

Personal training is nu voor iedereen toegankelijk!

Louiszoon Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer u de kosten van 1 op 1 begeleiding niet kunt bekostigen. Louiszoon Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

smallgroup

Wat is een Louiszoon Small Group training?
Een Louiszoon Small Group bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Louiszoon Small Group trainingssessie duurt 60 minuten en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes (max 6 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Wat doe je in een Louiszoon Small Group training?
Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coordinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als u van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Louiszoon Small Group Training echt wat voor u.