Voedingsadvies

index7Voeding, je hebt er elke dag mee te maken. Voeding geeft energie, weerstand, levenslust, concentratie en bepaalt voor een groot deel of je lekker in je vel zit. Er is steeds meer aandacht voor het belang van voeding voor de gezondheid. Het besef dat gezondheid te maken heeft met wat je eet wordt steeds groter. Maar wat is gezonde voeding? Dat is niet voor iedereen hetzelfde, want ieder mens is uniek. Hoe pas je een voedingsadvies toe in de praktijk?

Dave Louiszoon geeft persoonsgerichte en praktische voedingsadviezen, zoveel mogelijk gebaseerd op uw persoon waarbij plezier in het eten voorop staat.

Voedingsadvies van Dave Louiszoon staat voor het volgende:

Persoonsgericht
Ieder mens is uniek en heeft verschillende behoeftes, klachten en verteringsmogelijkheden. Het voedingsadvies wordt afgestemd op uw persoon, uw eetpatroon en leefgewoonten

Praktisch
Er wordt vooral gekeken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Dave geeft handvatten hoe u de adviezen kunt toepassen in de praktijk. En natuurlijk hoe u het lekker maakt met tal van bereidingswijzen, ideeën en recepten.

Begeleiding
Niet alleen een passend advies maar daarna ook de begeleiding die nodig is om uw voedingspatroon te veranderen. Een voedingspatroon veranderen heeft tijd nodig. Het is geen gemakkelijke opgave, maar beslist niet onmogelijk!

Dave Louiszoon is gespecialiseerd in voeding en kan u door een aangepast voedingspatroon begeleiden naar betere (sport)prestaties. Naast het dagelijkse voedingspatroon worden eet-en drinkgewoonten geanalyseerd en bijgestuurd.